top of page
New Growth

Avaamme vuoden 2023 Me olemme #pitkamocamping

Päivitetty: 30. kesäk. 2023 

Tervetuloa Pitkämön Canyon Campingille, Avaamme 28.4.2023.

Tervetuloa Pitkämö Canyon Campingille, josta löydät kaiken mitä tarvitset rentouttavaan ja nautinnolliseen lomaan. Henkeäsalpaavan Pohjanmaan sydämessä Kurikassa sijaitseva leirintäalueemme on upeiden jokikanjonimaisemien ympäröimä, tarjoten todella ainutlaatuisen ja unohtumattoman kokemuksen.Aktiviteetit etelä-pohjanmaan sydämmessä

Pitkämö Canyon Campingilla olemme ylpeitä voidessamme tarjota erilaisia ​​aktiviteetteja, jotka sopivat kaikenlaisille lomailijoille. Etsitpä sitten rauhallista pakopaikkaa luonnon sydämessä tai aktiivisempaa lomaa, joka on täynnä ulkoilua, meiltä löydät kaiken.


Kurikka, pohjanmaan helmi, Seinäjoelta 30km

Sijaintimme Pitkämönjärven ja joen välissä tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Voit viettää päiväsi kalastaen, meloen, veneilemällä, patikoimalla tai lenkkeilemällä ja ihaillen upeaa luontoa matkallasi.

Kurikan parhaat pizzat

Mutta se ei ole vielä kaikki - paikan päällä oleva ravintolamme on pakollinen vierailu lomasi aikana. Meidät tunnetaan herkullisista, suussa sulavista pizzoistamme, jotka saavat sinut himoitsemaan enemmän. Ravintola-kahvilastamme löydät myös muita herkkuja ja makupaloja, voit myös tilata herkullisen aamupalan, joka on valmistettu rakkaudella sekä tuoreista, paikallisista raaka-aineista.
Majoitus etelä-pohjanmaan monipuolisimpaa, teltasta mökkiin ja vähän sen yli

Ja mitä tulee majoitukseen, älä huoli meillä on monta vaihtoehtoa. Leirintäalueemme tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja, karavaanipaikat, telttapaikat, eri kokoisia yksilöllisiä mökkejä tai alueen lähellä oleva Willa Pitkämön Rikiina jossa on 28 makuutilat ja upeat puitteet.
Pitkämö Canyon Campingilla olemme ylpeitä voidessamme tarjota unohtumattoman lomaelämyksen. Joten miksi et varaisi lomaasi meille jo tänään ja koe Pohjanmaan kauneus itse?


Pitkämö Canyon Camping
92 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

תגובות


bottom of page