top of page

Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö on laadittu kuvaamaan, millä tavoin keräämme, käytämme, käsittelemme ja suojellamme henkilötietojasi käyttäessäsi sivustoamme ja palveluitamme.

 

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

Pitkämo Canyon Camping Oy

28245624

 

Moljakantie 28, 61300 Kurikka

0503530990

Henkilötietojen kerääminen ja käyttö
Käytämme henkilötietojasi vain tarjotaksemme ja kehittääksemme palveluitamme. Keräämme henkilötietojasi sekä suoraan sinulta että automaattisesti, kun käyt sivustollamme ja käytät palveluitamme. Keräämämme henkilötiedot voivat sisältää muun muassa nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, osoitteesi, syntymäaikasi, ostohistoriasi ja maksutietosi.

Henkilötietojen suojaus
Käytämme asianmukaisia tietoturva- ja suojaustoimia suojellaksemme henkilötietojasi muun muassa luvattomalta käytöltä, pääsyltä, paljastamiselta, tuhoamiselta ja varastamiselta.

Henkilötietojen jakaminen
Emme myy, vuokraa tai jaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa ilman suostumustasi, paitsi silloin, kun se on välttämätöntä lainsäädännön noudattamiseksi tai muiden lakisääteisten velvollisuuksien täyttämiseksi. Voimme jakaa henkilötietojasi myös palveluidemme tarjoajille, kuten esim. maksupalveluiden tarjoajille, jotta voimme toteuttaa palveluitamme tehokkaasti.

Tietosuojaoikeudet
Sinulla on oikeus pyytää saada tietää, mitä henkilötietojasi meillä on, ja voit pyytää meitä korjaamaan tai poistamaan henkilötietojasi. Voit myös vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Mikäli sinulla on pyyntöjä henkilötietojesi käsittelyyn liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä yhteystietolomaketta.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön
Voimme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain. Suosittelemme, että tarkistat tämän sivun aina kun vierailet sivustollamme pysyäksesi ajan tasalla mahdollisista muutoksista.

Yhteystiedot
Mikäli sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai henkilötietojesi käsittelystä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse."

bottom of page