top of page

Yritykset ja yhteisöt

Tervetuloa Majoittumaan Etelä-Pohjanmaalle!

Tarjoamme monipuolisia majoitusvaihtoehtoja yrityksille ja yhteisöille, jotka etsivät viihtyisää yöpymispaikkaa tai tiloja erilaisiin tapahtumiin. Sijaitsemme Kurikassa, vain 30 minuutin matkan päässä Seinäjoelta.

Meidän majoitus- ja tilapalvelumme tarjoavat ihanteelliset puitteet yrityksille ja yhteisöille, jotka etsivät sopivaa majoitus- ja tapahtumatilaa Etelä-Pohjanmaan alueella. Majoitusmahdollisuutemme, kuten Willa Rikiina ja neljä talviasuttavaa mökkiä, tarjoavat tilavia ja mukavavia öitä luonnon lähellä, näin voitte tarjota työntekijöillenne tai vierailijoillenne viihtyisän ja kodikkaan ympäristön.

 

Yöpymisen lisäksi tiloissamme on myös erinomaiset mahdollisuudet järjestää kokous, juhla tai muu tapahtuma. Tarjolla olevat tilat ovat monipuoliset ja joustavat, jotka mukautuvat erilaisiin tarpeisiin. Voitte järjestää yritystapahtumia, kokouksia, koulutuksia tai juhlia meidän tiloissamme. Tilamme tarjoavat tarvittavat varusteet ja mukavuudet, jotta tilaisuutenne sujuu moitteettomasti ja asiakkaanne voivat viihtyä.

 

Olipa kyseessä pieni tai suuri tapahtuma, me tarjoamme ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökunnan, joka auttaa teitä järjestämään tilaisuuden parhaalla mahdollisella tavalla. Voimme myös auttaa järjestämään catering-palvelut ja muut tarvittavat lisäpalvelut osana tapahtumaa. Työskentelemme kanssanne yhteistyössä varmistaaksemme, että jokainen yksityiskohta on hoidettu sujuvasti ja asiakastyytyväisyys on taattu.

Tilojemme monipuolisuus ja joustavuus antavat meille mahdollisuuden tarjota sopivia ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Olipa kyseessä yrityksen koulutustilaisuus, tiimipäivä, asiakastilaisuus tai juhlatilaisuus, voimme räätälöidä tilat ja palvelut vastaamaan juuri teidän tarpeitanne.

Pääkohteemme on Willa Rikiina, joka tarjoaa upean kokemuksen kauniin järven rannalla. Rakennuksessa on yhdeksän makuuhuonetta, joissa on yhteensä 28 vuodetta. Tästä johtuen Willa Rikiina on täydellinen valinta suurille ryhmille, jotka kaipaavat kodikasta ja tilavaa yöpymispaikkaa. Asunnossa on kaksi keittiötä, kolme kylpyhuonetta ja saunaosasto, jotka takaavat mukavan ja rentouttavan oleskelun.

Lisäksi meillä on neljä talviasuttavaa mökkiä, jotka tarjoavat viihtyisän majoitusvaihtoehdon 6-8 henkilölle. Jokaisessa mökissä on kylpyhuone, sauna, täysin varusteltu keittiö, ilmastointi ja takka. Näissä mökeissä voitte nauttia luonnonrauhasta ja samalla nauttia mukavuuksista, joita tarjoamme.

Lisätietoja ja varaukset voitte tehdä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tai täyttämällä alla olevan tarjouspyyntölomakkeen.

Tervetuloa nauttimaan Etelä-Pohjanmaan kauniista maisemista ja monipuolisista palveluistamme!

Tarjouspyyntö
Mitä palveluita tarvitsette?
Voit tarvittaessa ladata dokumentin

Kiitos! Lähetämme sinulle tarjouksen lähiaikoina

WILLA RIKIINA

HIRSIMÖKIT 6-8HLÖ

bottom of page