top of page
068-20200617_220748_edited_edited.jpg

WILLA RIKIINA

Willa Rikiinassa on 9 makuuhuonetta joissa on yhteensä 28 petipaikkaa, kaksi keittiötä, 3*wc, saunatilat ja pukuhuone.

Pitkämö willa rikiina järvi
biljardi pöytä oleskelutilassa
laituri ja järvi
sauna
makuuhuone ja kerrossängyt

Willa Rikiina

Willa Rikiniina on idyllinen ja tilava majoituspaikka kauniin järven vieressä. Siinä on 9 makuuhuonetta ja yhteensä 28 vuodetta, joten se on täydellinen kohde suurille ryhmille, jotka etsivät mukavaa ja kodikasta yöpymispaikkaa.

Asunnossa on kaksi keittiötä, kolme kylpyhuonetta ja saunaosasto, jotka tarjoavat kaikki mukavaan ja rentouttavaan oleskeluun. Asuintila vaikuttava, ja siellä on runsaasti tilaa vieraille rentoutua ja nauttia yhdessäolosta.

 

Majoituspaikassa on biljardipöytä, ruokapöytä 24 hengelle ja suuri oleskelutila, mikä varmistaa, että vierailla on riittävästi tilaa rentoutua ja seurustella. Lisäksi pihasta löytyy grillikatos, frisbeegolfrata sekä uinti- ja venelaituri, jotka tarjoavat vieraille runsaasti mahdollisuuksia ulkoiluun ja hauskanpitoon.

 

Vielä enemmän jännitystä kaipaaville Willa Rikiniina tarjoaa erilaisia ​​aktiviteetteja ja välineiden vuokrausta. Asiakkaat voivat vuokrata paljukärryn tai SUP-laudat, jotka sopivat täydellisesti järveen tutustumiseen ja kauniista maisemasta nauttimiseen.

 

ihanteellinen sijainti ulkoiluun, kuten metsästykseen, maastopyöräilyyn ja ratsastukseen.  Kalasta laiturilta tai veneestä ja pulskahda uimaan. Willa Rikiniina on ihanteellinen kohde niille, jotka etsivät hauskaa lomaa ystävien tai perheen kanssa. Se on myös loistava paikka erilaisten tapahtumien ja juhlien järjestämiseen, mukaan lukien yrityspäivät tai kokoukset. Laajan aktiviteettivalikoimansa ja upean ympäristönsä ansiosta vieraat voivat viettää unohtumattoman ajan.

KATSO ESITTELYVIDEO WILLA RIKIINASTA TÄSTÄ!

bottom of page